Tevékenységek

Közbeszerzési tanácsadás

Cégünk vállalja Nemzeti és EU-s közbeszerzési eljárások komplett lebonyolítását a hatályos közbeszerzési törvény szerint mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalon. Szükség esetén akkreditált közbeszerzési tanácsadót (FAKSZ) biztosítunk az eljárás szakmai és jogi megfelelősége érdekében, amennyiben ajánlatkérői oldalról ez a törvény értelmében ez szükséges. A teljes lebonyolítás esetén vállaljuk az ügyfél képviseletét az eljárás során keletkező minden jogi cselekményben, illetve szükség esetén a szakmai képességet és felügyeletet is biztosítjuk ügyfeleink számára gazdasági és műszaki területeken. Amennyiben közbeszerzési eljárást tervez lebonyolítani vagy abban részt kíván venni ajánlattevőként, keressen minket bizalommal! Szükség esetén előzetes konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Üzletviteli tanácsadás

Vállalkozásunk tulajdonosai komoly gazdasági kompetenciákkal és multinacionális cégnél szerzett vezetői tapasztalattal rendelkeznek, melyeket képesek hatékonyan alkalmazni és bevetni az Ön vállalkozása sikere érdekében. A gazdaság számos területén otthonosan mozgunk, legyen az marketing, CRM, szervezeti tanácsadás, működési hatékonyság és árbevétel növelés. Releváns tapasztalattal rendelkezünk az IT és bankszektorban, gépjármű iparban és elősegítettük mezőgazdasági vállalkozások fejlődését is.

Szerviz coaching

Vállaljuk aftersales és szerviz tevékenység üzleti átvilágítását, és speciális coaching módszerünk segítségével az ügyfél felével gondolkodva rávilágítunk az adott tevékenység erősségeire és gyengeségeire. A szervezet meglévő alkalmazottaival konzultálva közösen keressük a lehetséges megoldásokat a felmerülő problémákra, és rávezetjük őket a megoldáshoz vezető helyes útra. Tapasztalatain szerint ezáltal magasabb elkötelezettséget lehet kiváltani a kollégákból, mint a hagyományos tanácsadói módszerekkel, ésakik így jobban magukénak érzik majd az elért sikereket. Az elköteleződés révén hosszútávú sikereket lehet elérni, és a folyamat során közösen felállított KPI-okkal, mérhetővé is válnak az eredmények.

Fotózás

Vállalunk termék és esemény fotózást: vállalati és sportesemények fotózását akár több fotós egyidejű bevonásával is. Alapfilozófiánk, hogy a legjobb minőséget csak a tudást és tapasztalatot a rendelkezésre álló legjobb technológiai eszközökkel ötvözve érhetjük csak el és garantálhatjuk ügyfeleinknek.